Jochem Myjer

Jochem Myjer voor het leven ontslagen

Jochem Myjer heeft een foutje gemaakt bij het bereiden van zijn ontbijt. De cabaretier had bij het maken van een havermoutgerecht de kaneel verward met cayennepeper, deelt hij op Instagram.

Jochem Myjer maakt naar eigen zeggen al ruim een jaar lang dagelijks ‘overnight oats’ voor zijn dochter en vrouw. ‘‘s Avonds doe je in een glas wat havermout, appeltjes, rozijnen en honing en een goede schep kaneel en daar giet je amandelmelk overheen. Vervolgens zet je het in de koelkast en de volgende dag heb je een soort vloeibaar fris ‘appeltaartje’ om de dag mee te beginnen.’ Daar maakte hij zijn gezin heel blij mee, aldus Myjer.

Maar woensdag is hij ‘voor het leven ontslagen.’ ‘De gil, de scheldwoorden en de kotsgeluiden van beide dames in combinatie met het schreeuwen van mijn naam, deed me al het ergste vrezen.’ In plaats van kaneel had hij cayennepeper bij de havermout gedaan en die specerij smaakte niet goed bij het ontbijt. ‘Ik raad iedereen aan om een overnight-oat te maken met het licht aan nu de avonden donkerder worden’, adviseert hij zijn volgers.