Prins Harry en Meghan

Geinig weetje: zó heet de hond van prins Harry en Meghan Markle

Na twee jaar is het eindelijk duidelijk hoe de hond van prins Harry en zijn vrouw Meghan heet. Het echtpaar heeft hun zwarte labrador Pula genoemd, een naam met een bijzondere betekenis voor de Sussexes. Zo tekent People maandag op uit de aankomende biografie Finding Freedom, die volgende week verschijnt.

Harry en Meghan adopteerden de hond kort na hun huwelijk in 2018, maar hoe het beestje heette was niet bekend. Het koppel grapte eerder al dat mensen de naam vaak proberen te raden, maar zonder succes.

Daten

Pula is de valuta van Botswana, het land waar Harry Meghan naartoe liet vliegen toen ze net aan het daten waren. Daarnaast betekent het woord Pula regen in het Tswana, een van de talen die in het Afrikaanse land wordt gesproken. Regen is schaars in Botswana en wordt daarom gezien als waardevol en als een zegen, aldus de schrijvers van het boek.

Meghan zou voor de 35e verjaardag van Harry, vorig jaar september, hun kampeerdate uit 2016 na hebben gedaan in hun achtertuin. Of de hertogin, die dinsdag jarig is, eenzelfde romantisch gebaar kan verwachten moet nog blijken. Haar 39e verjaardag viert ze samen met haar man en zoontje Archie in de Verenigde Staten.

LEES OOK:

ANOUK SMULDERS ZAT IN VECHTVLUCHT KLM: ‘ALSOF JE IN SLECHTE FILM ZIT’

IN BEELD: ZWANGERE KATJA SCHUURMAN VERRAST DOOR DIERBAREN

VERHUISWAGENS RIJDEN VOOR BIJ LEONTINE BORSATO

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen