Patty Brard

Column Patty Brard

Ik zal wel onder een steen gelegen hebben de laatste 25 jaar, maar je laten inzwachtelen met mineralenklei, de Universal Contour Body Wrap, blijkt al die tijd in Engeland, Amerika en ook hier al een goedwerkende methode om je lichaam op een andere manier te detoxen dan alleen via een dieet, beweging en mijn befaamde klysma’s. Ben je een fanatieke sporter en sapdrinker maar schiet het nog steeds niet echt op met de kilo’s, dan heb ik de gouden tip.

Er blijkt namelijk een derde factor van invloed op je gewicht en dat zijn gifstoffen, oftewel toxines. Vandaag ben ik met een vriendin die dezelfde problemen heeft als ik – je stinkende best doen, maar toch niet echt afvallen –  afgereisd naar Den Bosch, waar wij een uitgebreide les in ontgiften van het lichaam middels wikkels met klei kregen. Gifstoffen krijg je door (slechte) voeding, suiker, alcohol, roken, luchtverontreiniging, medicatie of door stress en/of onregelmatig leven. Die stoffen worden in het lichaam opgeslagen en de nieren en de lever zullen proberen deze stoffen te elimineren. Maar als de hoeveelheid aan deze stoffen zoveel is dat de lever dat niet meer aankan,  dan slaat de lever deze stoffen op in de VETCELLEN!  Daar worden alle gifstoffen letterlijk door een laag vetcellen omringd en kunnen ze niet ontsnappen. Dus hoe meer gif en onnatuurlijke stoffen je nieren en lever niet meer kunnen elimineren, hoe meer vetcellen gevuld worden met vet dat al die gifstoffen opslaat. Dan kan je sporten en diëten wat je wilt, maar je vetweefsel is dan inmiddels  een afvalbak geworden. Een Universal Contour Body Wrap verwijdert de gifstoffen echter.

Bij onze eerste behandeling  werden we gemeten, voor en na de behandeling. Ik ben na de eerste behandeling op verschillende plaatsen in totaal 32 cm omvang verloren, mijn vriendin 38 cm. Mijn zwakste punt is mijn buik, ik was maar liefst 6 cm in de taille kwijt. Ik was grieperig toen ik binnenkwam, ik voelde me 100% beter toen ik wegging. Ik ga het sporten en sappen uiteraard  niet opgeven, maar je zult begrijpen: de komende vijf zondagen heb ik voor niemand tijd, want dan gaat zoete lieve Gerritje met gierende banden naar Universal Contour Body Wrap in Den Bosch, waar ik echt een hoop ellende hoop te elimineren. Wat een superbehandeling!