Column Bartettekoven

Column Bart Ettekoven

De onthulling in Weekend vorige week dat het huwelijk tussen Berget Lewis en haar man Sebastiaan was stukgelopen, maakte behoorlijk wat tongen los. Het nieuws was overal te lezen. Berget had haar huwelijksproblemen lang stil weten te houden, maar na ons artikel kon zij niet anders dan reageren. De zangeres gaf toe in scheiding te liggen, maar voegde daar snel aan toe dat er geen andere man in het spel was.

Deze week in Weekend het vervolg van ons verhaal over de scheiding tussen Berget en Sebastiaan. Het lijkt er sterk op dat Berget een klein beetje gejokt heeft. Bijna één jaar geleden leerde zij namelijk tijdens een vakantie in Suriname een man kennen die zij volgens onze bronnen niet meer uit haar hoofd kreeg. Eenmaal terug in Nederland sprak zij weer met hem af en er bloeide een liefde op. Na de onthulling van vorige week leest u deze week alles over de ware reden van de scheiding. Ook hebben wij voor u de foto’s van de nieuwe man in Berget’s leven.

Maar Berget is niet de enige verliefde ster in ons blad. Ook Mari van der Ven is gelukkig in de liefde! Op de eerste exclusieve foto’s, die deze week in Weekend staan, straalt de kapper van oor tot oor. Na een mindere ervaring in de liefde, enige tijd geleden, was het lange tijd stil op het liefdesvlak voor Mari. De mishandeling door zijn ex-vriend had er flink ingehakt en zorgde voor enige terughoudendheid als het ging om mannen en de liefde. Maar de bijna 20 jaar jongere Fred heeft er nu voor gezorgd dat Mari weer gelukkig is. De kapper van onder meer Wendy van Dijk lijkt gelukkiger dan ooit en dat is hem gegund! Dit, en nog veel meer, leest u deze week in Weekend.