Liz Hurley

Zoon Elizabeth Hurley tekent modellencontract

Damian Hurley gaat zijn moeder Elizabeth achterna. De 18-jarige heeft een contract getekend bij het prestigieuze modellenbureau IMG.

Damian heeft het afgelopen jaar al verschillende modellenklusjes gedaan, maar nu hij klaar is met de middelbare school gaat hij fulltime als model aan de slag. IMG heeft verschillende grote namen uit de modellenwereld onder contract staan. Onder meer Gigi, Bella en Anwar Hadid, Hailey Bieber, Paris Jackson, Karlie Kloss, Gabriel Kane Day-Lewis en Patrick Schwarzenegger werken voor het bureau.

Damian is geboren uit een korte relatie van zijn moeder met Steve Bing, de filmproducent en filantroop die dit voorjaar overleed. Bing ontkende in eerste instantie dat hij de vader van Damian was. Uit een test bleek dat hij de jongen wel degelijk had verwekt. Blijkbaar bouwden de drie door de jaren heen toch een goede band op; Elizabeth liet na het overlijden van Bing weten enorm bedroefd te zijn en Damian bedankte zijn volgers voor hun steun in wat hij beschreef als ‘deze moeilijke tijden.’