Klaasje neemt emotioneel afscheid van K3

Het was zondagavond voor Klaasje Meijer de laatste voorstelling met K3. Na zes jaar nam de zangeres zondag afscheid van Marthe en Hanne, zo is te zien op beelden die Studio 100 deelt.

“Je heb zes jaar lang je magie verspreid en ik vond het een eer om naast jou te mogen staan en mee te mogen genieten van die magie”, aldus Hanne, die samen met Marthe wel in het zangtrio blijft. “We zijn als zusjes voor elkaar geworden met z’n drietjes. Ik ga je ontzettend hard missen.”

Eerder dit jaar kondigde Klaasje haar vertrek aan, omdat ze toe was aan een nieuwe uitdaging. “Ik ben heel erg blij dat wij het zes jaar tot aan hier hebben geschopt”, sluit Klaasje haar laatste voorstelling af. Daarop richt ze zich ook nog even tot haar fans. “Jullie zitten voor altijd in mijn hart.”

In het tv-programma K2 zoekt K3 wordt gezocht naar een vervanger voor Klaasje. Via dat programma werden ook Hanne, Klaasje en Marthe geselecteerd. Dit keer hoeft het nieuwe lid niet per se een vrouw te zijn, ook mannen konden zich aanmelden.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen