Hannelore Zwitserlood

Hannelore Zwitserlood verlaat Radio 538

Radio-dj Hannelore Zwitserlood vertrekt bij Radio 538. De presentatrice heeft na 2,5 jaar besloten de 538 Ochtendshow te verlaten.

‘Een ochtendshow verdient honderd procent focus en ik voel dat het tijd is om verder te gaan’, schrijft Hannelore op Instagram. Ze vindt het afscheid nemen moeilijk, laat ze weten. ‘Soms moet je loslaten om te kunnen groeien en dat valt me zwaar, want ik ben echt enorm van deze mannen gaan houden.’ Ze was de afgelopen jaren te horen als sidekick in de 538 Ochtendshow met Frank Dane. ‘Na tweeënhalf jaar met elkaar wakker worden en alles met elkaar delen voelen jullie echt als familie’, aldus Hannelore.

Laatste dag

Woensdag is de laatste dag dat ze nog te horen is in de radioshow. ‘Dan ga ik nog één keer genieten, lachen tot het pijn doet, me verbazen, irriteren, opwinden en onderdompelen in deze fijne groep mensen in dit mooie bedrijf.’ Ze wil zich na haar vertrek gaan richten op onder meer haar podcast, sport-vlogs, columns schrijven, commercials en voice-overs. ‘Én lekker bijslapen’, aldus Zwitserlood.