Duncan Laurence

Grote teleurstelling voor Duncan Laurence

Duncan Laurence heeft zijn tour die hij in februari door Europa zou gaan doen uit moeten stellen. Dat maakte de zanger woensdag bekend in een bericht op sociale media.

De songfestivalwinnaar van 2019 zegt dat hij er ‘heel erg naar uitkeek’ om in februari door Europa te toeren. ‘Doordat ik net weer een beetje de smaak te pakken had van het optreden op een podium had ik zooo veel zin om door heel Europa op te treden. Helaas blijft dat door de restricties van de pandemie onmogelijk’, schrijft Duncan.

‘Ik ben super verdrietig dat we elkaar niet in februari kunnen zien, maar ik ben blij om te verkondigen dat we nieuwe data in oktober en november hebben gevonden’, vervolgt hij. De zanger begint zijn tournee nu op 13 oktober in Kopenhagen en trekt vervolgens via onder meer Warschau, Berlijn en Parijs door naar Londen waar hij zijn tour op 6 november afsluit.

Tot slot laat Duncan weten dat hij niet kan wachten om zijn buitenlandse fans weer in levenden lijve te zien. ‘En ik beloof dat we ons best doen om het wachten de moeite waard te maken.’

Schermafbeelding 2021 12 15 Om 13.42.21