dinand woesthoff

Dinand Woesthoff heeft groot nieuws!

Dinand Woesthoff heeft na zes jaar de eerste single van zijn langverwachte eerste soloalbum uitgebracht. De voormalig frontman van Kane hintte woensdag al dat er nieuw werk aankwam en deelde donderdag het nummer Whatever Comes For Me op Instagram.

‘Het was het wachten meer dan waard’, zo reageren fans.

‘Bijna een grap’

Dinand werkt al jaren aan zijn soloplaat die dit jaar moet verschijnen. “Het was bijna een soort grap aan het worden”, vertelt de zanger donderdag in de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica. Eigenlijk zou hij al eerder dit jaar komen met nieuwe muziek, maar stelde dat vanwege de coronacrisis uit omdat het niet goed voelde. “Maar vandaag is het moment.”

In 2014 bracht Dinand voor het laatst een single uit: Legendary Lane, het nummer waarop Nederlandse sporters tijdens de Olympische Winterspelen werden gehuldigd in het Holland Heineken House. Eind dat jaar werd bekend dat Kane, de band die Dinand in 1998 oprichtte met gitarist Dennis van Leeuwen, uit elkaar ging.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook
Zó gaat het nu met Dave Roelvink
André Hazes openhartig over huidige gezinssituatie: ‘Ik heb er een potje van gemaakt’
ZIEN: dít is de nieuwe liefde van Ruben Nicolai