Tommie Christiaan

Tommie Christiaan verklapt details bruiloft

Tommie Chris­tiaan is nog maar net verloofd, maar de musicalster en zijn verloofde Jamie Dors weten al hoe hun bruiloft eruit moet komen te zien.

De 35-jarige Tommie heeft zijn grote liefde Jamie, de moeder van zijn zoontje Bodi, ten huwelijk gevraagd op Gran Canaria. ‘Op de derde dag zei ik tegen Jamie: we gaan er lekker op uit, kleed je mooi aan – maar verder mocht ze nog niks weten’, vertelt hij over het aanzoek. ‘Vervolgens heb ik Bodi in de kamer ernaast een mooie witte smoking aangetrokken en ’n strikje omgedaan, want hij moest er natuurlijk ook bij zijn.’ Terwijl Jamie geblinddoekt was, reden ze naar de locatie. ‘Nadat ik Jamie de blinddoek af liet doen heb ik mijn verhaal voor haar gedaan, en ben ik op één knie gegaan. Jamie was overrompeld, en heeft ook een traantje gelaten’, aldus Tommie.

Mooie en intieme dag

De musical-ster hoopt dat het de goede kant op blijft gaan met de versoepelingen. ‘Dan kunnen we voor onze vrienden en familie volgend jaar een mooi feestje geven’, vertelt Tommie. De bruiloft zal in Nederland gaan plaatsvinden. Verder verklapt hij: ‘We willen het liefst buiten trouwen, want we houden van het buitenleven. Ik denk dat we iets veelzijdigs willen gaan neerzetten, een combinatie van romantiek, feest en entertainment. We gaan niet voor een big fat Greek wedding of iets dergelijks. We zijn nuchtere mensen en willen vooral dat het een mooie en intieme dag wordt.’