Screenshot 2022 03 02 15.11.25

Hans Klok plant bloedhete zomerbruiloft met Joling als bruidsjonker

Op zijn 53ste verjaardagsfestijn ging illusionist Hans Klok op zijn knieën voor zijn ruim twintig jaar jongere liefde Dann. Wanneer er precies getrouwd gaat worden weet Hans nog niet, maar het gaat snel gebeuren en het belooft een bloedhete bedoening te worden, zo schetst hij in weekblad Weekend. “We gaan deze zomer trouwen. Dit zal last-minute worden besloten, in de week dat er een hittegolf zal plaatsvinden.”

Ook al is er nog geen datum geprikt, de illusionist weet al precies hoe zijn grote dag eruit moet zien. Of bíjna precies… “Sylvia Schuyer, een vrouwelijke goochelaar die ik al veertig jaar ken, is BABS. Ik wist even niet wat dat was, maar zij zei dat ze ons ook kan trouwen. Ik zou het eigenlijk wel heel leuk vinden als Imca Marina ons trouwt.”

Het lijkt Hans “superleuk” om de huwelijksvoltrekking in het circus te laten plaatsvinden, met een daarna een groot feest op het strand. Klein en intiem, daar doet Hans niet aan. Goede vriend Gerard Joling wordt zijn bruidsjonker maar verder is het nog puzzelen. “Wie mijn getuigen worden, vind ik lastiger”, peinst hij hardop. “Ik heb een paar namen waar ik niet uit kan kiezen. Ik denk aan mijn broer Wouter, maar mijn Diva’s Of Magic zou ik ook graag willen vragen, en zo nog een paar lieve mensen. Hoeveel getuigen mag je eigenlijk hebben? Haha!”

Het hele verhaal lees je deze week in Weekend.