Gwen Stefani

‘Gwen Stefani en Blake Shelton getrouwd in Oklahoma’

De geruchten gingen al rond, maar volgens Page Six is er geen twijfel meer over mogelijk: Gwen Stefani en Blake Shelton zouden elkaar zaterdag het ja-woord hebben gegeven op Sheltons ranch in Oklahoma.

De krant toont foto’s van het terrein die gemaakt zijn vanuit een helikopter en daarop is onder meer de kapel te zien die Shelton speciaal liet bouwen om daar met Stefani te trouwen. Ook Gwens ouders Dennis Stefani en Patty Flynn werden gespot, evenals een aantal andere gasten en muzikanten, die tezamen naar het huwelijk werden gebracht.

Eerder werd al bekend dat Gwen en Blake een huwelijksvergunning voor de staat Oklahoma hadden aangevraagd, iets wat bevestigd werd door een medewerker van de afdeling burgerzaken van Johnston County.

De muzikanten leerden elkaar kennen toen ze in 2015 allebei coach waren in de Amerikaanse versie van talentenjacht The Voice. Dat jaar scheidden ze beiden van hun toenmalige wederhelften, Miranda Lambert en Gavin Rossdale. Shelton vroeg Stefani afgelopen oktober ten huwelijk. De drie zoons van Stefani en Rossdale, Kingston (15), Zuma (12) en Apollo (7) zouden aanwezig zijn geweest bij de bruiloft dit weekend.