Guus Meeuwis

Guus Meeuwis en Manon Meijers zetten opnieuw streep door bruiloft

Guus Meeuwis en Manon Meijers willen elkaar dolgraag het jawoord geven, maar hebben opnieuw besloten om de grote dag uit te stellen.

Guus en Manon hoopten deze zomer in het huwelijksbootje te stappen, maar vanwege de aangescherpte maatregelen schuiven ze het toch nog een jaar op. Dat onthult de zanger in De 538 Ochtendshow, waar hij was om over zijn nieuwe single Net als Dansen te praten. ‘Zo schuiven we alles een beetje op, behalve deze single’, aldus Guus.

Details bruiloft

De twee hebben echter al wel de nodige plannen uitgedacht. ‘We zouden vorig jaar met een select clubje naar het buitenland gaan, maar we dachten: het is niet wenselijk en verantwoord. Het ging gewoon niet’, vertelde Manon onlangs in de podcast van Gwen van Poorten. Het was voor het eerst dat Manon onthulde dat ze niet in Nederland zullen trouwen. Dat maakt het extra ingewikkeld met reizen en coronaregels in het land van hun keuze. Het kleine clubje genodigden hoeft zich overigens geen zorgen te maken over de kosten. ‘Het is heel erg onze wens om in het buitenland te trouwen, dus we houden het clubje klein en nemen iedereen mee die we mee willen’, vertelde ze. Multimiljonair Guus is immers in de positie dat hij zich dat kan veroorloven, aldus Manon. ‘Ik denk dat je er duidelijk over moet zijn wie het betaalt. Ik ben twee keer op een bruiloft in het buitenland geweest en bij beide keren was het onduidelijk wat precies de bedoeling was. Dat is toch onhandig.’