Rachel Hazes In Hoger Beroep In Zaak Tegen Voormalige Zakenpartners

Zo kijkt Royce de Vries terug op dit jaar

Royce de Vries kijkt “met veel plezier” terug op het jaar 2023. Dat schrijft de advocaat en zoon van Peter R. de Vries op Instagram.

“Een jaar waarin ik weer meer mooie zaken mocht doen, meer dan ooit in toga voor de rechter mocht staan en wij als kantoor mochten groeien”, schrijft De Vries. “Het was hard werken – al was het maar omdat ik ook nog eens een boek schreef – maar ik kijk met veel plezier op dit jaar terug. Op naar 2024!”

De Vries heeft in november een boek uitgebracht met daarin het logboek van zijn vader. In het boek, Ik beloof je dat ik honderd word, deelt de advocaat ook zijn eigen dagboek en vertelt hij over de periode na het overlijden van zijn vader. Het boek kwam na een aantal verkoopdagen binnen op plek 1 van de Bestseller 60-lijst van boekenkoepel CPNB. Het boek voert de lijst nu al een aantal weken aan.

Tip van de redactie

Ik beloof je dat ik honderd word onthult het geheime logboek van Peter R. de Vries, geschreven in zijn laatste anderhalf jaar. Dit indringende boek, samengesteld door zijn zoon Royce, geeft een intieme kijk in de gedachten van deze iconische misdaadjournalist en familieman. Van zijn betrokkenheid bij het Marengo-proces tot diepe familiebanden en onthullende confrontaties, dit werk biedt een unieke blik op zowel zijn professionele als persoonlijke leven. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

Peter R. de Vries, Royce de Vries