Sylvie Meis Gettyimages 1252572079

Sylvie Meis over fillertaboe: ‘Je hoeft je toch niet te schamen omdat je iets aan jezelf laat doen?’

Sylvie Meis is klaar met het taboe rondom het gebruik van fillers. Dat is namelijk één van de redenen waarom ze naast slapen, sporten, gezond eten en water drinken er fris uitziet.

Het is geen geheim dat Sylvie Meis fillers gebruikt. Ze is zelfs het gezicht van een bepaalde filler. Als het aan de presentatrice ligt, komt er meer transparantie over de cosmetische ingreep, zegt ze in gesprek met Beau Monde. “Ik kreeg vaak de vraag hoe het komt dat ik er zo goed uit blijf zien. Elke keer antwoordde ik dan met het standaard riedeltje: ‘Slapen, sporten, gezond eten en water drinken’. En ik dóe al die dingen ook, alleen is het ook fijn om te zeggen: ‘Ja, ik heb goede genen én ik gebruik fillers en daarmee kan ik wat je nu ziet bereiken.”

Geen geheim

Sylvie snapt niet waarom het gebruik van fillers geheim moet blijven. “Je hoeft je toch niet te schamen omdat je iets aan jezelf laat doen? Als je met iets kleins een onzekerheid kunt wegnemen, waarom zou je dat dan niet doen als je dat graag wilt?”

Taboe doorbroken

Sinds Sylvie met de wereld heeft gedeeld dat ook zij wat aan haar gezicht moet doen, krijgt ze positieve reacties van andere vrouwen. “Ik merk dat dit vrouwen aanspreekt. Ik krijg veel lieve berichten. Bijvoorbeeld dat ik een taboe doorbreek.”

Beeld: Getty Images

Dit artikel is afkomstig van Vriendin. Meer van dit soort mooie verhalen lezen? Ga naar Vriendin.nl