Queen Maxima Visits Kloostervelden Area In Sterksel

Welke royal krijgt hier een dikke knuf?

Als royal kom je op werkbezoeken de gekste dingen tegen, van alles wat en soms totaal onverwacht, maar deze is wel heel erg mooi. Ontroerend ook. Kijk dat kind dan.

In de nieuwe inclusieve woonwijk Kloostervelden in Sterksel leven (zorg)cliënten en bewoners samen. Moderne zorgwoningen staan te midden van particuliere huizen en een brasserie en boerderij worden gezamenlijk gebruikt.

Epilepsie

Koningin Máxima – want die was het, zie hieronder – bezocht de woonwijk en onderwijsexpertisecentrum De Berkenschutse. Beide zijn verbonden met Stichting Kempenhaeghe in Heeze-Leende, een expertisecentrum voor mensen met complexe epilepsie, slaapstoornissen en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen.

Queen Maxima Visits Kloostervelden Area In Sterksel
Queen Maxima Visits Kloostervelden Area In Sterksel

Specialistische zorg

In De Berkenschutse sprak koningin Máxima met kinderen, ouders en leerkrachten over hoe de school onderwijs en specialistische zorg combineert. Ook bezocht zij een klas voor praktijkonderwijs.

In de wijk Kloostervelden ging koningin Máxima in gesprek met cliënten, bewoners en zorgverleners over het wonen en leven in de wijk. Vervolgens maakte zij een wandeling door de wijk.

Beeld: Getty Images

Dit artikel is afkomstig van Royalty. Meer van dit soort mooie verhalen lezen? Ga naar Royalty-online.nl

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)