Placeholder

Ferry Doedens neemt officieel afscheid van vriend

Ferry Doedens heeft nu echt officieel afscheid moeten nemen van zijn vriend. Eerder maakte het stel al bekend uit elkaar te gaan na een relatie van zes jaar. Nu vertrok Nuno, de ex-vriend van de GTST-ster, officieel naar het buitenland.

'Daar ga je dan. De wereld ontdekken, ervaringen op doen, mensen ontmoeten, plekken zien die je nog nooit gezien hebt en dat voor een aantal maanden. Ik ben zo ongelofelijk trots op je. Op alles wat je doet en hoe je in het leven staat. Ik ga je missen, heel erg missen, maar aan de andere kant van de tijd zie ik je weer. Dat zit wel goed. Ontdek en stop alle ervaringen in die backpack van je. Ik hou van je', schrijft Ferry geëmotioneerd op zijn Instagram.

Aan de toon van de tekst en de foto van de twee heren waar ze nog innig op te zien zijn, valt op te maken dat de relatie misschien niet zo klaar is als iedereen dacht. Misschien, wanneer Nuno terugkomt, blazen de twee de relatie weer nieuw leven in. Voor nu is Ferry de komende maanden in ieder geval alleen…

(Foto: Instagram Ferry Doedens)
(Foto: Instagram Ferry Doedens)
(Foto: Instagram Ferry Doedens)