Placeholder

Bridget Maasland en kersverse vriend Fabio alweer uit elkaar

Bridget Maasland is weer vrijgezel. De liefde tussen haar en ijscoman Fabio is voorbij. De twee waren afgelopen week nog samen op vakantie.

Dat vertelt Bridget aan RTL Boulevard. Het is ook op vakantie geweest dat ze erachter kwam dat Fabio niet de liefde van haar leven is. 'Op vakantie leer je elkaar goed kennen en het bleek toch niet zo'n goede match', zegt de presentatrice. 

Er is volgens de blondine geen sprake van ruzie. 'We zijn in goed overleg uit elkaar gegaan', zegt ze. 

Bridget kwam halverwege september op Instagram met het nieuws dat ze weer een vriendje had. Toen plaatste ze een kiekje van de ijssalonhouder Fabio Bouwhuis. 

De presentatrice heeft, zoals bekend, weinig geluk in de liefde. Dit is de zoveelste relatie van Bridget die stukloopt. Bridget was jarenlang samen met Pepijn, de vader van haar zoontje Mees. Nadat dit stukliep had Bridget een relatie met Johnny de Mol, met wie het ook misging op vkaantie. Daarna ging ze voor de tien jaar jongere Allard, maar dat duurde niet lang. Na een korte relatie met cameraman Wim, wat slechts een paar maanden duurde, had ze dan Fabio gevonden. Dat is nu dus ook weer over en uit.