Placeholder

Patty Brard onder het mes

Patty Brard gaat deze week onder het mes. In de nieuwe Weekend vertelt de presentatrice openhartig over de beslissing om haar borsten te laten verkleinen. Een emotionele beslissing, omdat een borstvergroting haar jaren geleden nog zo gelukkig had gemaakt.

‘Dankzij de onvoorwaardelijke steun en liefde van Antoine durf ik deze stap te zetten,’ vertelt Patty openhartig in Weekend. ’Dit jaar gebruik ik een gedeelte van mijn zomervakantie om mijn borsten te laten verkleinen. Ik heb er heel goed over nagedacht en na een goed gesprek met mijn plastisch chirurg, heb ik besloten ervoor te gaan.’ Een opmerkelijke beslissing, zeker ook omdat een borstvergroting Patty jaren geleden nog zo gelukkig maakte. ‘Ik voel de implantaten zitten, vooral bij mijn linkerborst. Nu weet ik niet of de prothese zich heeft verplaatst, maar het is een rotgevoel. Je hebt constant het gevoel dat er iets in je lichaam zit, wat er niet hoort. Bovendien zorgt het volume van mijn borsten er nu voor dat ik me niet meer sexy voel, maar juist een oudere moeke. Alles draait alleen nog maar om het volume van die borsten. Als ik binnenkom, zie je eerst borsten en dan pas Patty,’ grapt de SBS 6-presentatrice.

‘Maar ook die grapjes ben ik eigenlijk zo zat. Het is inmiddels de zelfspot voorbij. Al die grappen die je over je eigen lichaam maakt, zodat je een ander voor bent… het maakt me inmiddels verdrietig.’

Het hele verhaal over de ingrijpende beslissing van Patty lees je deze week in de nieuwe Weekend.