Gerard Joling heeft geen tijd voor vaste relatie

Met een nieuwe single en nieuwe tv-programma’s waar hij druk mee is, heeft Gerard Joling voorlopig geen tijd voor de liefde. "De liefde staat op een heel laag pitje", vertelt hij.

"Ik kom niets tekort, maar een vaste relatie? Ik vraag me af of dat echt voor mij is weggelegd." Desondanks staat de 55-jarige Gerard naar eigen zeggen 'hartstikke open' voor een relatie. "Ik heb al mijn ramen open", grapt Joling. "Daarom heb ik alvast wat tortelduiven gekocht van vrienden die er een paar weggaven. Dat lokt misschien. Of zoals ik laatst al op Facebook zei: duifjes, duifjes kom maar eens bij Gerretje."

Joling is druk in de weer met de promotie van zijn single Iedereen Doet Het en de opnamen van K3 zoekt K3. "We hebben de voorrondes gehad en van de 6000 meisjes zijn er honderd overgebleven", vertelt hij over de zoektocht naar de nieuwe K3. "De meiden hebben een goede start en in elk geval geen ruzie met elkaar."

Daarnaast werkt Joling ook nog aan een nieuw tv-programma met Gordon. "Er komt een nieuwe reeks van Geer En Goor op tv. Het format is af, maar we zijn er nog niet helemaal uit. Daarvoor moeten nog dingen worden afgerond."