Euvgenia weg bij SYCTYCD

Euvgenia Parakhina verdwijnt als jurylid in het nieuwe seizoen van So You Think You Can Dance. Zij wordt vervangen door de Vlaamse Min Hee Bervoets, zo meldt RTL 5.

Bervoets neemt de jurypositie over van Euvgenia Parakhina. Min Hee werkte eerder als choreografe al mee aan SYTYCD. Ook was ze te zien in The Ultimate Dance Battle en in het najaar van 2014 nam ze plaats in de jury van het Vlaamse programma Dansdate.

Dat wil overigens niet zeggen dat het afscheid van Euvgenia definitief is. Een woordvoerder van RTL laat weten dat iedereen altijd heel blij is geweest met haar bijdrage en dat een terugkeer in de toekomst niet ondenkbaar is.

Of Euvgenia dat zelf ook ziet zitten is nog maar de vraag. Aan RTL Boulevard laat zij weten teleurgesteld te zijn. 'Ik vind het jammer, het is anders gegaan dan ik had verwacht.'

Naast een nieuw jurylid is er ook een nieuwe presentatrice bij het programma. Presentatrice Eline De Munck vervangt An Lemmens tijdens de audities en de bootcamp. Vanaf de liveshows is An weer aanwezig aan de zijde van presentator Dennis Weening.

Het nieuwe, zesde seizoen van het dansprogramma is vanaf het voorjaar te zien.