×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stembus voor Glennis gesloten

Wachten op de uitslag...

Stembus voor Glennis gesloten
19.09.2018 -

Terwijl Glennis Grace zich voorbereidt op de uitslag van America's Got Talent, zijn woensdag in de Verenigde Staten in de vroege ochtenduren de stembussen gesloten. Amerikaanse tv-kijkers konden sinds dinsdagavond twaalf uur lang stemmen op hun favoriete finalist.


Glennis Grace zong dinsdagavond in de finaleshow het nummer Run van Snow Patrol en kreeg daarvoor een staande ovatie van jury en publiek. Woensdagavond, Amerikaanse tijd, wordt de winnaar aangewezen. Er zijn nog tien finalisten in de race, variërend van comedians tot acrobaten en van een goochelaar tot een operazanger.

Glennis Grace treedt woensdag nogmaals op voor het Amerikaanse miljoenenpubliek, tijdens het tweede deel van de finale. Hoewel de stemmen dan al geteld zijn, zingt ze nog een duet met een bekende artiest. De winnaar gaat naar huis met een miljoen dollar en krijgt een eigen show in Las Vegas.

Reacties