×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fans al in de rij voor Beyoncé en Jay-Z

19.06.2018 -

De eerste fans hebben zich al verzameld bij de Johan Cruijff ArenA, waar de Amerikaanse supersterren Beyoncé en Jay-Z dinsdag en woensdag optreden. Het concert maakt deel uit van hun wereldtour On The Run II. Na een aantal concerten in het Verenigd Koninkrijk is Amsterdam aan de beurt.


De shows van het echtpaar in Amsterdam zijn nog niet uitverkocht. Ook op internet worden tickets nog volop aangeboden. Mensen klagen op Twitter dat ze hun kaartjes niet kwijtraken. Volgens MOJO, de organisatie achter het concert in Amsterdam, lagen er in de vroege ochtend al zo'n vijftig fans voor de deuren te wachten. Een klein aantal voor een ArenA-show, zegt de organisatie.

Volgens de organisatie van de tour speelt de show zich af op een van de grootste podia ooit vertoond. Verder zijn er in de ArenA onder meer twee catwalks, zwevende platforms, gigantische schermen en een orkest te zien.

Het wereldberoemde echtpaar bracht zaterdag nog een nieuw album uit, Everything Is Love.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties