×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Black Panther grote winnaar MTV Awards

19.06.2018 -

Black Panther is de grote winnaar van de MTV Movie & TV Awards. De actiefilm over een Afrikaanse prins sleepte maandagavond (lokale tijd) vier prijzen in de wacht.


Black Panther werd uitgeroepen tot beste film, Michael B. Jordan ging naar huis met de prijs voor beste schurk. Hoofdrolspeler Chadwick Boseman kreeg ook nog eens twee MTV Awards voor zijn vertolking van de titelheld. Black Panther wist niet alle nominaties te verzilveren, zo ging de prijs voor beste team naar de vrienden die het opnemen tegen IT's horrorclown Pennywise. Ook de onderscheiding voor beste gevecht ging niet naar de Marvel-film. Die ging naar Gal Gadot, die het als Wonder Woman opnam tegen het Duitse leger.

De grote winnaar van de televisieprijzen was Stranger Things. De Netflix-serie sleepte ook vier awards in de wacht. Stranger Things, een science-fiction serie die zich afspeelt in de jaren tachtig, werd onder meer uitgeroepen tot beste serie.

Ook Lady Gaga werd onderscheiden. Zij kreeg de MTV Award voor beste muziekdocumentaire voor Gaga: Five Foot Two. Ook 's werelds beroemdste realityfamilie viel in de prijzen. Keeping Up With The Kardashians kreeg het beeldje voor beste realityserie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties