×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Realityserie André en Monique gaat door

30.04.2018 -

De realityserie Ik Haal Alles Uit Het Leven van André Hazes gaat gewoon door, ondanks dat zijn relatie met zijn vriendin Monique Westenberg op de klippen is gelopen. Dat laat SBS 6 weten.


In de nieuwe aflevering aankomende woensdag 'geven André en Monique openhartig toelichting op hun besluit om niet meer samen te zijn. Zij hebben ervoor gekozen om hier alleen in de docusoap uitspraken over te doen en hopen op vakantie wat tot rust te komen'.

De camera's blijven de 24-jarige volkszanger en zijn zestien jaar oudere vriendin gewoon volgen: 'Dus ook de vakantie in Mexico die zij nu hebben, zal in de serie te zien zijn'.

André en Monique lieten afgelopen weekend weten dat hun relatie voorbij is. Volgens Monique is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van de zanger: 'Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin. Daarom woont hij nu ergens anders'.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © Instagram André Hazes

Reacties