×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sarah Jessica Parker ontkent SATC-ruzie

24.04.2018 -

Volgens Sarah Jessica Parker is er geen sprake van een langlopende ruzie met haar Sex And The City-collega Kim Cattrall.


'Er is geen catfight. Er is nooit een catfight geweest', aldus Sarah Jessica in een interview met Vulture. 'Er waren vier vrouwen op die set en ik heb met iedereen evenveel tijd doorgebracht. Dus dit was niet een set met twee vrouwen die het niet met elkaar konden vinden'.

Geruchten over een vete tussen Sarah Jessica en Kim laaiden op toen bleek dat die laatste definitief niet wilde meewerken aan een derde Sex And The City-film. 'Als zij er voor kiest om geen film te maken, kan ik daar niet veel aan veranderen en moeten we dat respecteren. Wij hebben onze teleurstelling daarover geuit, maar we leven in een vrij land waar iedereen zijn eigen keuzes mag maken en soms is het antwoord nee', aldus Sarah Jessica.

Kim leek Sarah Jessica's teleurstelling over het sneuvelen van een derde SATC-film in het najaar van 2017 niet goed op te vatten. In een Britse talkshow liet ze weten dat haar oud-collega aardiger had kunnen reageren. Ze zei daarbij ook: 'Ik heb nooit begrepen wat haar probleem was'.

Afgelopen winter ging het weer mis tussen de twee. Kim deelde op Instagram berichten over haar vermiste broer, die later overleden bleek. Al haar SATC-collega's reageerden met steunbetuigingen. In eerste instantie bedankte Kim hen daarvoor, later plaatste ze opeens een venijnig bericht over Sarah Jessica. "Je aanhoudende berichten zijn een pijnlijke herinnering over hoe wreed je was en bent. Laat ik heel duidelijk zijn: je bent geen familie en je bent niet mijn vriendin."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties