×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jake Hampel begint realityshow

Ex-manager Barbie heeft de smaak te pakken

19.04.2018 -

Jake Hampel heeft natuurlijk als manager van Samantha 'Barbie' de Jong al behoorlijk kunnen ruiken aan het leven van een realityshow. Nu besluit hij dan ook het roer om te gooien.


Jake is bezig met een pilot voor een nieuwe realityshow. Hij verzorgt niet langer het management van Barbie en heeft daardoor alle tijd voor nieuwe klussen. En dus is hij bezig met een pilot over zijn leven als manager, zo vertelt hij aan RTL Boulevard: 'Ik ben al een tijdje aan het draaien met de jongens die bekend zijn geworden door Oh Oh Cherso. Het moet een luchtig human interest-programma worden waarin de mensen kunnen zien wat ik zo allemaal doe op een dag voor bijvoorbeeld Tony (Sterretje) of Joey (Matsoe Matsoe). Ik heb altijd contact met hen onderhouden, dus het is ook leuk voor de fans om te zien wat zij nu - acht jaar na de eerste aflevering van Oh Oh Cherso - aan het doen zijn'.

Joey en Tony zijn niet de enige realitysterren die meewerken aan de pilot rondom het leven van manager Jake: 'Ook met Michael van der Plas, de ex-man van Barbie, ben ik momenteel volop aan het draaien'.

Foto: © Reni van Maren

Reacties