×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beau rent op blote voeten

21.09.2009 -

Beau van Erven Dorens heeft gisteren de Dam tot Damloop uitgerend op zijn blote voeten, met een hoop pijn als gevolg.


Na een uur en 22 minuten kwam hij over definish. “Ik kan zeker een week niet meer lopen. De EHBO stuurde me naar deeerste hulp van het ziekenhuis. Mijn voeten bloedden. Volgend jaar doe ik echtschoenen aan,” vertelde de presentator aan de Telegraaf.

Vorig jaar liep Beau ook al zonder schoenen deDam tot Damloop. Hij heeft zijn tijd dit jaar met 7 minuten verbeterd. “Mijn conditie isbeter dan vorig jaar, maar de straten van Amsterdam zijn slechter. Ik heb doorlange passen geprobeerd zo veel mogelijk te zweven en de grond zo weinigmogelijk te raken, maar dat heeft weinig effect gehad. Ik heb een momentoverwogen de marathon van New York ook mee te lopen op blote voeten, maar daarheb ik nu van afgezien.”

Het voetenleed is wel ergens goed voor geweest. Beau heeft samen metThomas Acda en Michiel Reiziger 177.000 euro opgehaald voor War Child.

Reacties