×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katja stelt huwelijk uit

Exclusief in Weekend

29.03.2018 -

Deze week verklapt Katja Schuurman in de nieuwe Weekend dat haar geplande huwelijk deze zomer niet door kan gaan. De Memories-presentatrice wilde aanvankelijk dit voorjaar of anders komende zomer trouwen met haar Freek, maar de presentatrice en haar kok hebben een streep gezet door die plannen.


Na haar scheiding van Thijs Römer viel Katja al snel voor topkok Freek van Noortwijk. Niet veel later ging de kok tijdens een vakantie op zijn knieën voor Katja. Het verloofde stel is nog altijd dolgelukkig maar toch moet Katja deze week bekennen dat het geplande huwelijk deze zomer niet zal doorgaan. 'We hebben het gewoon te druk. Freek met zijn nieuwe zaak, ik met tv-opnames en andere dingen. Het lukt gewoon niet.' Katja vindt het niet erg om haar bruiloft nog even uit te stellen. 'Dat is gewoon even zo. Wij vinden het niet zo erg. Het moet nu niet per se.'

Lees het hele interview met Katja deze week in de nieuwe Weekend.

Reacties