×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Art Rooijakkers maakt overstap naar RTL

23.03.2018 -

Presentator Art Rooijakkers (43) gaat per 1 april aan de slag bij RTL. Hij tekent een driejarig contract. Hij gaat zowel studioprogramma's als programma’s op locatie doen, maakte het mediabedrijf vandaag bekend.


Rooijakkers zal niet alleen te zien zijn bij de tv-zenders, maar ook bij digitale platformen, zoals Videoland. Naast presenteren, gaat hij ook eigen programma’s ontwikkelen.

De presentator was de afgelopen jaren in dienst van de NPO. Hij presenteerde onder meer het succesprogramma Wie Is De Mol? Het spelprogramma werd in 2013 bekroond met een Gouden Televizierring.

Volgens programmabaas Erland Galjaard, die RTL volgende week verlaat, heeft Rooijakkers 'de kracht om elk onderwerp met oprechte nieuwsgierigheid te benaderen en voor iedereen toegankelijk te maken'. De presentator zelf stelt dat hij uitkijkt naar alle nieuwe kansen die hij bij RTL gaat krijgen: 'Het begon te tintelen: nieuwe impuls, nieuwe energie, nieuwe kansen. Ik vind het spannend en kan niet wachten'.

Na de zomer is Rooijakkers voor het eerst te zien bij RTL.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties