André hoeft geen verzoening met Roxeanne

André Hazes heeft in het Belgische blad Dag Allemaal gesproken over de relatie met zijn moeder Rachel en zijn zus Roxeanne. Want zoals iedereen wel weet rommelt er aardig wat tussen de drie.

André heeft inmiddels al twee jaar geen contact met zijn zus Roxeanne en zegt ook geen behoefte te hebben aan een verandering van de situatie: 'Nee, en of dat nog gaat veranderen, weet ik niet. We hebben het allebei hartstikke druk, en ik heb er ook gewoon geen behoefte aan'.

Op dit moment hecht de zanger meer waarde aan andere mensen in zijn leven: 'We hebben elk een groepje mensen om ons heen opgebouwd die onvoorwaardelijk van ons houden en dat hoeft niet per se familie te zijn. Bloed is dikker dan water, zeggen ze, maar ik hou soms gewoon van water'. Ondanks de ruzie wenst de zanger haar wel het beste: 'Ik hoop dat het goed blijft gaan voor haar'.

André Hazes heeft ook al een lange tijd geen contact gehad met zijn moeder Rachel, maar deze ruzie wordt eind vorig jaar bijgelegd: 'Iedereen verdient een tweede kans. Ik ben niet zo superkoppig aangelegd. Toen mijn moeder en ik weer contact kregen, was onze relatie meteen weer als vanouds'.

Over de oorzaak wil de zanger, zoals vanouds, nog steeds niets kwijt: 'Het is nooit duidelijk geweest wat de precieze oorzaak was. En wat het ook was, we nemen het allemaal mee in ons graf, hoop ik'.