×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nederlandse Bachelor opnieuw verloofd

07.03.2018 -

Arie Luyendyk jr. heeft zich in de tweede helft van de finale van de Amerikaanse versie van The Bachelor opnieuw verloofd. De zoon van de Nederlandse autocoureur met dezelfde naam ging in de laatste uitzending op zijn knieën voor kandidate Lauren Burnham.


Arie jr., die op zijn derde naar de VS verhuisde en zelf ook een tijdlang actief was als coureur, was eerder verloofd met een andere kandidate, Becca. In de finale van het populaire datingprogramma, die maandagavond in Amerika werd uitgezonden, liet hij haar echter weten dat hij toch spijt had dat hij een van de andere deelneemsters, Lauren, had laten gaan. Hij verbrak tot ontsteltenis van veel fans van de show zijn verloving met Becca en vloog naar Lauren, om te kijken of zij hem terug wilde nemen.

In wat eigenlijk een terugblikuitzending had moeten zijn gisteravond, volgden camera's de vorderingen van Arie met Lauren. Kijkers zagen de Nederlander lang op de Amerikaanse inpraten, waarna ze instemde met een poging de relatie nog een kans te geven.

De inspanningen van Arie wierpen blijkbaar snel hun vruchten af: in de studio waarin hij met Lauren terugkeek op dit seizoen van The Bachelor, pakte hij haar hand en vroeg haar voor de camera's ten huwelijk. Lauren zei daarop: 'Ja'.

 

My heart

Een bericht gedeeld door Arie Luyendyk (@ariejr) op

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © Instagram Arie Luyendyk Jr.

Reacties