×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje profvoetballer Antoine van der Linden ernstig ziek

28.02.2018 -

Het dochtertje van profvoetballer Antoine van der Linden is ziek. Hij deed samen met zijn vrouw Leonie een hartverscheurende oproep om een donor te zoeken voor hun ernstige zieke dochter Nova.


'De reacties zijn overweldigend en hartverwarmend …We hebben inmiddels genoeg opties!', schrijft Leonie Stoffers op haar Facebookpagina. 

'Zoals de meeste mensen weten maar ook een hoop niet, is onze lieve dappere Nova erg ziek. De artsen staan zo langzamerhand met hun rug tegen de muur. Er is ons uitgelegd dat haar kansen vergroot kunnen worden door donoren, donoren van witte bloedcellen. Van ons dan ook een noodkreet aan iedereen om hierover na te denken', schreef Leonie eerder al op haar pagina.

Inmiddels is dat bericht duizenden keren gedeeld. En zijn er dus 'genoeg opties' om de ernstig zieke Nova te helpen.

Foto: © Facebook Leonie Stoffers

Reacties