×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Maan de Steenwinkel heeft een relatie'

28.02.2018 -

Maan de Steenwinkel heeft een relatie met dj Tony Junior. Dat maakt Shownieuws bekend nadat er een foto op Instagram is geplaatst waarop Maan en Tony samen te zien zijn tijdens een familie-etentje.


Het management van Maan zou de relatie afdoen met een korte bevestiging dat de twee het leuk hebben samen, maar de vader van Tony Junior vertelt meer dan dat. Toni Peroni, de vader van Tony Junior én drummer bij Het Goede Doel, was al fan van Maan voordat hij haar persoonlijk kende, maar is nu nog enthousiaster: 'Ja, ze is ook nog een leuk en goed mens, ze is heel bijzonder'. 

Zijn zoon, die in 2015 met zijn vader onderwerp was van de realityserie Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon, wil er zelf niet te veel over zeggen: 'We hebben het heel leuk samen. Meer zeg ik er niet over'.

Tony Junior is een behoorlijk succesvolle dj met hits in Nederland, de VS en Frankrijk en samenwerkingen met onder meer Mr. Polska en dj Tiësto. Hij en Maan zouden elkaar volgens de vader in de zomer ontmoet hebben bij een evenement waar Tony als dj draaide en zij als bezoeker aanwezig was.

 

@julianbakkum 29 jaar. Was een top avondje

Een bericht gedeeld door Toni Peroni (@toniperonii) op

Reacties