×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon haalt uit naar Gerard Joling

'Ik ben niet van ruzie, ik ben van harmonie'

28.02.2018 -

Gordon slaat in zijn vandaag verschenen biografie flink om zich geen. Zo moeten John de Mol, Jeroen van der Boom en Winston Gerschtanowitz het flink ontgelden. Maar ook zijn 'televisievriend' Gerard Joling ontkomt niet aan een paar stevige woorden. Zo noemt hij Gerard een aandachtszieke leugenaar.


'Gerard ging mij kopiëren. Ik droeg glitterkleding, vervolgens deed hij dat ook. Hij ging mijn stylist benaderen, achter mijn rug om, mijn geluidsman, mijn visagist. Een carbonpapiertje, dat is 'ie. Ook die t-shirts met die teksten waren mijn idee. Waarom ik daar niks aan deed? Ik had het idee dat ik met mijn rug tegen de muur stond. Ik vond het verschrikkelijk. Ik heb daar veel moeite mee gehad. Gerard speelde het zó hard. Ik denk dat zijn manager Wino daar een grote rol heeft gespeeld. Dat is een harde man. Hij hield gewoon vol dat hij het had verzonnen. Ik kon daar niet tegenop. Ik heb daar erg veel last van gehad. Nachten van wakker gelegen. Gehuild als een klein kind. Serieus.'

Gordon meent dat Gerard echt ziek is. 'Volgens mij heeft hij gewoon ook een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Als je zó vervuld bent van jezelf, en je hele wand vol hangt met foto's en platina platen...dan heb je toch echt een probleem.'

In de nieuwe Weekend, die vandaag overal verkrijgbaar is, staan de meest opmerkelijke uitspraken die de entertainer doet in zijn boek, geschreven door Marcel Langedijk.

 

Reacties