×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Buddy Vedder en Freek Vonk winnen Zapp Awards

17.02.2018 -

Jonge tv-kijkers hebben Buddy Vedder uitgeroepen tot beste presentator. Hij gaat naar huis met een Zapp Award, die hem in Hilversum werd overhandigd door presentator Klaas van Kruistum. Vedder speelde in GTST en is de presentator van het muziekprogramma Zapp Kids Top 20. Hij zei 'superblij' te zijn met de prijs. Freeks Wilde Wereld, een natuurprogramma met bioloog Freek Vonk, werd uitgeroepen tot beste Zapp-programma.


Wie Is De Mol? kreeg een Zapp Award voor beste tv-programma en boyband Fource (vorig jaar de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Junior Songfestival) werd onderscheiden als beste artiest. StukTV met de vloggers Giel, Thomas en Stefan won de Zapp Award voor beste YouTuber.

Voor het eerst werd ook de Veer-In-Je-Reet-Award uitgereikt, een prijs voor een kind dat zich inzet voor een ander. Die prijs ging naar de twaalfjarige Bram Pollaert uit Herkenbosch, die vrijwillig in een zorgcentrum in Limburg werkt. Hij kreeg de nieuwe award uit handen van Gerard Joling.

De jaarlijkse publieksprijzen werden zaterdag in Hilversum uitgereikt. Zo'n 20.000 kinderen brachten hun stem uit.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties