×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frozen-acteur Josh Gad persoonlijk getroffen door schietdrama

16.02.2018 -

Acteur Josh Gad, bekend van meerdere grote Disney films en series, gaat zich persoonlijk tegen het wapengeweld in Amerika inzetten. Helaas heeft deze keuze een hele trieste aanleiding voor de acteur persoonlijk...


'Gisteravond kreeg ik te horen dat de zoon van vrienden van ons is gestorven tijdens de schietpartij. Het spijt me dat dit gebeurd is en het spijt me dat onze leiders niets waard zijn', schrijft de acteur op Twitter. Met 'de schietpartij' verwijst hij naar de schietpartij in Florida op een High School. Daarbij opende een ex-student het vuur op zijn voormalig klasgenoten waardoor er zeventien kinderen om het leven kwamen. Waaronder de zoon van vrienden van de acteur dus.

De Frozen-acteur maakt duidelijk niemand iets op te willen leggen: 'Ik ga ervoor zorgen dat ík me inlees en leer waarom sommige mensen weigeren iets te bewerkstelligen dat ook maar lijkt op verstandige wapenwetgeving en ik ga ervoor zorgen dat zij een vroeg pensioen tegemoet kunnen zien. Ik ga mijn hoofd koel houden en met rechte rug de waanzin tegemoet, terwijl we actie blijven eisen. Daarnaast zal ik alle doden die ooit door wapengeweld zijn gestorven herdenken. Dat ga ik doen... Maar wat ga jíj doen?', besluit de acteur.

Foto: © Instagram Josh Gad

Reacties