×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Actrice Cush Jumbo zwanger van eerste kindje

12.01.2018 -

Cush Jumbo, bekend van de serie The Good Fight, heeft bekend gemaakt zwanger te zijn van haar eerste kindje. Ze deed dat op de rode loper tijdens de Critics’ Choice Awards donderdag in het Californische Santa Monica.


Jumbo was genomineerd voor beste vrouwelijke bijrol in dramaseries. De actrice kreeg de nominatie voor haar rol als advocaat Lucca Quinn. Ze maakte haar blijde boodschap bekend via een tweet die ze op het evenement de wereld instuurde.

'Hier bij Critics Choice Awards en zo gelukkig om jullie te vertellen dat Lucca Quinn en ik beiden een Good Baby verwachten in april!', schreef de actrice. Daarmee suggereert de Amerikaanse dat haar personage in de serie ook zwanger is. Seizoen 2 van The Good Fight komt in Amerika op 4 maart uit.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties