×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Weer nieuw liefje voor Leonardo DiCaprio

08.01.2018 -

Leonardo DiCaprio heeft wederom een nieuw vriendinnetje aan de haak geslagen. Aan zijn oneindig lange lijst met namen kan nu de naam Camila Morrone toegevoegd worden.


Leonardo staat bekend om zijn vele verschillende liefdes. Zo heeft hij onder anderen al een relatie gehad met Naomi Campbell, Rihanna, Liv Tyler, Gisele Bündschen, Sienna Miller en Blake Lively. En dat is echt maar een heel klein gedeelte van de lijst waar geen eind aan lijkt te komen.

En nu is de charmeur wederom verliefd geworden. Op topmodel Camila Morrone. De 20-jarige dochter van de vriendin van Al Pacino. Een vrij indrukwekkende schoonfamilie dus...

Amerikaanse media weten het zeker: deze keer is het voor het echie. De acteur werd in december al gespot toen hij het huis van het 23 jaar jongere topmodel verliet. Ook zou Camila samen met haar hunk op wintersportvakantie zijn geweest in Aspen. Ze werden samen gespot toen ze uit het privévliegtuig stapten bij aankomst terug in Los Angeles. 

Foto: © Instagram Camila Morrone

Reacties