×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie Meis openhartig over reden breuk

03.01.2018 -

Sylvie Meis is in de Duitse krant Bild openhartig over de reden van de breuk tussen haar en de rijke zakenman Charbel Aouad.


'Naast verschillende opvattingen over de locatie van een gemeenschappelijke woning, de presentatrice woont in Hamburg en de ondernemer woont in Dubai, was ook het verlangen om een kindje te krijgen een serieus onderwerp', staat er te lezen in de Duitse krant.

Sylvie heeft, door haar kanker in 2009, hormoonsupplementen moeten slikken en dat staat een gezinsplanning in de weg. Dat zou voor Charbel een goede reden zijn geweest om de breuk in gang te zetten. Hun levens waren gewoon té verschillend.

Sylvie zelf zegt, ondanks de breuk, het nieuwe jaar vol goede moed in te gaan: 'Ik moet mezelf ontdoen van de gedachte dat de volgende man met wie ik uit ga, de ware moet zijn'.

Foto: © Hollandse Hoogte

Reacties