×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leonie ter Braak van WNL naar SBS6

03.01.2018 -

Leonie ter Braak verruilt de ochtend voor de namiddag. De presentatrice zat vijf jaar lang achter de desk van WNL's Goedemorgen Nederland op NPO 1. Op 22 december presenteerde ze voor het laatst het ochtendprogramma en op 3 februari zal ze voor het eerst te zien zijn op SBS6. Samen met Irene Moors en Jeroen van der Boom verzorgt Ter Braak de presentatie van het nieuwe vooravondprogramma Marktplaats, dat in de plaats komt van Huizenjacht.


De moeder van de vierjarige James en baby Valentijn vond het na vijf jaar vroeg opstaan welletjes, vertelt ze in het AD. 'Eerlijk, als het nou een middagprogramma was, had ik het nog jaren kunnen volhouden. Maar nu? Hallelujah. Dat was soms heel zwaar. Als ik hier over tien jaar naar terugkijk, denk ik waarschijnlijk: hoe heb ik dat in vredesnaam ooit gedaan? Daarnaast, er zit meer ambitie in mij dan Goedemorgen Nederland. Niet onaardig bedoeld, maar een kleine omroep als WNL heeft toch minder kansen voor mij', aldus de presentatrice.

Ter Braak zal naast Marktplaats, waarin ze op zoek gaat naar het verhaal achter mensen die iets online te koop aanbieden, ook zo nu en dan te zien zijn in Hart van Nederland. 'En er zijn intenties om meer te doen. Iets met een showtrap? Geen idee, ik heb ook wel een entertainmentkant', vertelt Leonie over haar toekomst bij SBS. 'Maar ik ben blij dat ik me nu kan bezighouden met human interest'.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties