×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Kötter en Jaap Reesema gaan trouwen

31.12.2017 -

Kim Kötter en Jaap Reesema gaan trouwen. De zanger vroeg de voormalig Miss Universe ten huwelijk tijdens een wintersportvakantie in Kitzbühel in Oostenrijk.


Jaap had Kim voor zijn huwelijksaanzoek meegenomen voor een ritje met een slee voortgetrokken door zwarte paarden. 'De zon ging onder.. het was volle maan.. zoveel sneeuw, zoveel lichtjes, door het prachtige bos, Disney is er niets bij.. ik moest na een klein uurtje uitstappen en daar stond een groot hart verstopt op een veld midden in het bos van fakkels en heel veel rozenblaadjes met een prachtige poster met mooie momenten van ons samen', schrijft de aanstaande bruid op Instagram.

'Ik kon niet stoppen met huilen.. hij zei de allerliefste woorden en daar ging hij op zijn knieën.. mijn aanstaande man', zegt Kim, die al eens deelnam aan Say Yes To The Dress van TLC. Kim en Jaap hebben al jaren trouwplannen. Ze stelden een bruiloft eerder uit vanwege de komst van hun zoontje Muck. Inmiddels is Kim opnieuw in verwachting en opnieuw van een jongetje.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties