×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie Meis 'eenzaam' met kerst

21.12.2017 -

Sylvie Meis zal deze kerst 'eenzaam' doorbrengen. Niet compleet, maar haar grote liefde schittert door afwezigheid.


Volgens een ochtendkrant vertelt Sylvie in gesprek met het Duitse blad Bunte: 'Kerstavond ben ik met mijn zoon Damián bij mijn ouders in België. Eerste kerstdag ga ik dan naar Amsterdam naar mijn broer en zijn echtgenoot. Tweede kerstdag gaat Damián naar zijn vader en ga ik naar Hamburg om die dag nog met vrienden te vieren. En dán vlieg ik naar de zon'.

Een belangrijke afwezige bij deze plannen is haar verloofde Charbel. Kerst gaat er toch om dat je samen bent met je geliefden? Blijkbaar niet dus. Haar verloofde is namelijk nergens te bekennen.

Onlangs nog leek het er juist op dat Sylvie van haar aanstaande echtgenoot een prachtig liefdescadeau had gekregen. Charbel Aouad maakte een einde aan hun lange afstandsrelatie. Zijn liefde voor Sylvie is, volgens het Duitse blad Closer, namelijk zo groot dat hij voor haar van het luxe Dubai naar het iets minder sexy Hamburg verhuist. Maar geen kerst samen dus...

Foto: © Reni van Maren

Reacties