×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

2,2 miljoen kijkers zien Gordon niet trouwen

15.12.2017 -

Bijna 2,2 miljoen kijkers stemden donderdagavond af op de laatste aflevering van Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie?. Het is daarmee het best bekeken televisieprogramma van de donderdagavond.


Aan het slot van het datingprogramma was het de bedoeling dat Gordon zou trouwen, maar daar zag hij op het laatste moment van af.

De slotaflevering trok een recordaantal van 2.154.000 kijkers, ruim een half miljoen kijkers meer dan de voorlaatste aflevering van vorige week.

De halve finale van Expeditie Robinson trok donderdagavond 1.321.000 kijkers. Kaj Gorgels, Soundos El Ahmadi en Carlos Platier Luna zijn de finalisten van het achttiende seizoen van Expeditie Robinson.

Reacties