×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Musicalwereld woedend op Johan Derksen

14.12.2017 -

Johan Derksen heeft zich de woede op de hals gehaald van musical-liefhebbend Nederland. Dat gebeurde door grove uitspraken die de voetbalanalist gisteravond in Jinek deed.


'Er is voor oudere jongeren in de Schouwburg heel weinig vertier. Je struikelt over de schijtlollige cabaretiers waar ik niet eens om kan glimlachen. En dan heb je nog dat Joop van den Ende-vergif, die kutmusicals. Die mensen willen gewoon echte vertier', besluit hij zijn grove betoog.

Grote namen uit de musicalwereld konden zich niet vinden in de uitspraak van Johan Derksen. 'Agossie, de man die generatiegenoten in het theater mist, spreekt in Jinek over het 'Joop van den Ende-vergif van die kutmusicals', begint Cornald Maas zijn relaas. Maar daar stopt het niet.

'Ik zou Johan Derksen trouwens graag een fractie van het talent van de doorsnee musicalster gunnen. Zou zijn podiumpresentatie zeer ten goede komen', vervolgt hij. 

Ook Jon van Eerd kon bepaald niet lachen om de uitspraken van Derksen: 'Het rookworst-mannetje dat nooit verder is gekomen dan een middelmatig voetbalclubje en met zijn ongewassen kop op het toneel gaat staan en denkt ook maar iets te weten van wat het is om een gedreven voorstelling te maken, moet met die kutsnor eens goed in de stront vallen'. Duidelijke taal.

Foto: © Reni van Maren

Reacties