Horoscoop 13 t/m 19 december

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

BOOGSCHUTTER
Liefde: Er komen verstoringen in uw liefdesleven, ook al ziet u er goed uit en is uw aantrekkingskracht groot. Overleef die stormpjes, want met Kerst is alles weer koek en ei. Singles krijgen volop romantische kansen. Geld: U kiest voor de lange termijn als het om geldzaken gaat. Geen doldrieste uitgaven, maar een weloverwogen financieel beleid. Dat belooft veel goeds voor het nieuwe jaar. Gezondheid: Besteed extra aandacht aan uw gezondheid, ook als u zich prima voelt. Met simpele verbeteringen in uw leefwijze kunt u duurzame effecten sorteren.

RAM
Liefde: De laatste jaren waren niet zo geschikt voor een vaste relatie, maar u gaat nu richting stabiliteit. Daar is plaats voor een partner die u geeft wat u verlangt. Geld: Ook al moedigt iedereen u aan, vertrouw op uw eigen besluit of u iets wilt afmaken. U bent sterk op succes georiënteerd en dan lukt het ook. Gezondheid: Als u een nieuwe fitnessformule overweegt, is dit de tijd om eraan te beginnen. Geen drastische maatregelen, maar kleine aanpassingen volstaan.

STIER
Liefde: Uw schoonheid zit ook onder de huid en als u contact legt met uw innerlijk zal dat naar buiten stralen. Laat weten wat er in uw hart leeft om te krijgen wat u wenst. Geld: Even geen zorgen. Laat het allemaal rustig over u heen komen. In plaats van die dadendrang is het goed om achterover te leunen en heerlijk te dagdromen. Gezondheid: Als u een verandering van uw dieet wilt is het beter dat nu te doen dan later. U kunt nogal zelfbewust zijn over uw uiterlijk.

TWEELINGEN
Liefde: Een relatie afsluiten kan betekenen dat u vasthoudend moet zijn als u zuivere bedoelingen hebt. Toon uw integriteit en u wordt gevolgd op weg naar uw doel. Geld:  Grijp deze feestmaand aan om op te ruimen wat er nog aan rommel ligt of af te maken waar u ooit aan begon, want u staat op het punt om aan iets nieuws te beginnen. Gezondheid: Iets aantrekken dat uw zelfbeeld opkrikt kan u een goed gevoel geven, maar het gaat er niet alleen om hoe u eruit ziet.

KREEFT
Liefde: Mensen steunen u en willen zelfs helpen als u die hulp niet eens nodig hebt. U voelt zich zekerder nu u weet dat anderen u kunnen redden. Laat ook uw betrokkenheid blijken. Geld: Dit is niet de tijd om veranderingen aan te brengen. Dat kan pas in het volgend voorjaar. Maak wel alvast notities van wat u wilt. Gezondheid: De donkere dagen eisen hun tol, maar het is niet meer dan een dipje. Naarmate het feest van het licht nadert keert uw opgewektheid terug.

LEEUW
Liefde: De spots staan op u gericht. U bent een aantrekkelijke attractie. Presenteer uzelf niet groter dan u bent, maar blijf bescheiden door soms een kleine buiging te  maken. Geld: Uw vermogen om dingen tot een goed einde te brengen wekt bewondering over uw plichtsbetrachting en gulle karakter. Verlies de focus op uw bedoelingen niet. Gezondheid: Uw conditie verbetert als u ondanks de voorbereidingen op de feestdagen blijft vasthouden aan uw discipline om te sporten.

MAAGD
Liefde: Richt u vooral op huiselijkheid en intimiteit, want familiekwesties verbeteren en emotionele blokkades verdwijnen. Gevoelens delen gaat nu veel gemakkelijker. Geld: Laat geldzaken maar even met rust, want die behoeven nu geen speciale aandacht. Als het thuis op orde is, volgt de rest vanzelf. Gezondheid: U hebt lange tijd onder spanning geleefd, maar die verdwijnt langzamerhand. U voelt in uw lichaam dat het de goede kant opgaat. Stimuleer die ontwikkeling.

WEEGSCHAAL
Liefde: Een complottheorie kan u zo bezighouden dat u bijna dwangmatig de waarheid wilt achterhalen. Probeer niet de weg kwijt te raken in een wereld van illusie en fantasie. Geld: In uw omgeving gaat het mensen voor de wind en die zijn ook bereid u te steunen. Accepteer die hulp met dankbaarheid en doe iets terug. Gezondheid: Dromen voeden uw ziel, zolang u maar het verschil onderkent tussen een droomwereld en wakker blijven. Probeer de betekenis te achterhalen.

SCHORPIOEN
Liefde: Meestal houdt u van de complexheid van het leven, maar nu zoekt u eenvoudig plezier. Besteed tijd aan geliefden, een heerlijk diner of een warm liefdesbad. Geld: Uw pessimisme over geldzaken verdwijnt. Uw vertrouwen wordt hersteld. U hebt de nodige aanpassingen gedaan en zo verdwijnen de lasten. Gezondheid: Het vervullen van verlangens veraangenaamt uw leven. Waardeer klein geluk. Dat kan meer dan voldoende zijn om een glimlach op uw gezicht te toveren.

STEENBOK
Liefde: Bedenk hoe u de beste liefdespartner ooit kunt zijn of worden. Doe wat mogelijk is in een relatie met een speciaal persoon. Dat is de eerste stap naar intimiteit. Geld: Al uw organisatorische en financiële talenten worden sterker. Dat duidt op persoonlijke macht en status. Zorg wel dat u niet zakelijk overkomt. Gezondheid: De kerstgedachte brengt u in een spirituele stemming. U krijgt inzicht en het gaat erom dat u die nu in uw lichaam in de praktijk brengt.

WATERMAN
Liefde: U bent normaliter nuchter over uw verleden, maar nu kijkt u daar melancholiek op terug. Geniet van die wandeling langs de laan van vervlogen momenten. Vergeet niet op tijd terug te keren. Geld: Belemmeringen in uw geldpositie lossen op, waardoor u een periode van voorspoed tegemoet gaat, vooropgesteld dat u er hard voor blijft werken. Gezondheid: Uw fysieke toestand laat weinig te wensen over en mocht u toch verbetering willen, dan is een goede nachtrust uw medicijn.

VISSEN
Liefde: Uw drukke leven heeft een weerslag op uw liefdesleven. Werk en romantiek kunnen samensmelten en u bekijkt iemand met andere ogen. Geld: Uw agenda geeft u weinig ruimte. U voelt zich als een jongleur die allerlei ballen in de lucht moet houden. De beste oplossing is een paar afspraken uit te stellen. Gezondheid: Laat u vooral niet opjutten en doe de lastigste karweitjes het eerst om de druk te verlichten en tijd over te houden voor gezellige activiteiten.