×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 13 t/m 19 december

13.12.2017 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


BOOGSCHUTTER
Liefde: Er komen verstoringen in uw liefdesleven, ook al ziet u er goed uit en is uw aantrekkingskracht groot. Overleef die stormpjes, want met Kerst is alles weer koek en ei. Singles krijgen volop romantische kansen. Geld: U kiest voor de lange termijn als het om geldzaken gaat. Geen doldrieste uitgaven, maar een weloverwogen financieel beleid. Dat belooft veel goeds voor het nieuwe jaar. Gezondheid: Besteed extra aandacht aan uw gezondheid, ook als u zich prima voelt. Met simpele verbeteringen in uw leefwijze kunt u duurzame effecten sorteren.

RAM
Liefde: De laatste jaren waren niet zo geschikt voor een vaste relatie, maar u gaat nu richting stabiliteit. Daar is plaats voor een partner die u geeft wat u verlangt. Geld: Ook al moedigt iedereen u aan, vertrouw op uw eigen besluit of u iets wilt afmaken. U bent sterk op succes georiënteerd en dan lukt het ook. Gezondheid: Als u een nieuwe fitnessformule overweegt, is dit de tijd om eraan te beginnen. Geen drastische maatregelen, maar kleine aanpassingen volstaan.

STIER
Liefde: Uw schoonheid zit ook onder de huid en als u contact legt met uw innerlijk zal dat naar buiten stralen. Laat weten wat er in uw hart leeft om te krijgen wat u wenst. Geld: Even geen zorgen. Laat het allemaal rustig over u heen komen. In plaats van die dadendrang is het goed om achterover te leunen en heerlijk te dagdromen. Gezondheid: Als u een verandering van uw dieet wilt is het beter dat nu te doen dan later. U kunt nogal zelfbewust zijn over uw uiterlijk.

TWEELINGEN
Liefde: Een relatie afsluiten kan betekenen dat u vasthoudend moet zijn als u zuivere bedoelingen hebt. Toon uw integriteit en u wordt gevolgd op weg naar uw doel. Geld:  Grijp deze feestmaand aan om op te ruimen wat er nog aan rommel ligt of af te maken waar u ooit aan begon, want u staat op het punt om aan iets nieuws te beginnen. Gezondheid: Iets aantrekken dat uw zelfbeeld opkrikt kan u een goed gevoel geven, maar het gaat er niet alleen om hoe u eruit ziet.

KREEFT
Liefde: Mensen steunen u en willen zelfs helpen als u die hulp niet eens nodig hebt. U voelt zich zekerder nu u weet dat anderen u kunnen redden. Laat ook uw betrokkenheid blijken. Geld: Dit is niet de tijd om veranderingen aan te brengen. Dat kan pas in het volgend voorjaar. Maak wel alvast notities van wat u wilt. Gezondheid: De donkere dagen eisen hun tol, maar het is niet meer dan een dipje. Naarmate het feest van het licht nadert keert uw opgewektheid terug.

LEEUW
Liefde: De spots staan op u gericht. U bent een aantrekkelijke attractie. Presenteer uzelf niet groter dan u bent, maar blijf bescheiden door soms een kleine buiging te  maken. Geld: Uw vermogen om dingen tot een goed einde te brengen wekt bewondering over uw plichtsbetrachting en gulle karakter. Verlies de focus op uw bedoelingen niet. Gezondheid: Uw conditie verbetert als u ondanks de voorbereidingen op de feestdagen blijft vasthouden aan uw discipline om te sporten.

MAAGD
Liefde: Richt u vooral op huiselijkheid en intimiteit, want familiekwesties verbeteren en emotionele blokkades verdwijnen. Gevoelens delen gaat nu veel gemakkelijker. Geld: Laat geldzaken maar even met rust, want die behoeven nu geen speciale aandacht. Als het thuis op orde is, volgt de rest vanzelf. Gezondheid: U hebt lange tijd onder spanning geleefd, maar die verdwijnt langzamerhand. U voelt in uw lichaam dat het de goede kant opgaat. Stimuleer die ontwikkeling.

WEEGSCHAAL
Liefde: Een complottheorie kan u zo bezighouden dat u bijna dwangmatig de waarheid wilt achterhalen. Probeer niet de weg kwijt te raken in een wereld van illusie en fantasie. Geld: In uw omgeving gaat het mensen voor de wind en die zijn ook bereid u te steunen. Accepteer die hulp met dankbaarheid en doe iets terug. Gezondheid: Dromen voeden uw ziel, zolang u maar het verschil onderkent tussen een droomwereld en wakker blijven. Probeer de betekenis te achterhalen.

SCHORPIOEN
Liefde: Meestal houdt u van de complexheid van het leven, maar nu zoekt u eenvoudig plezier. Besteed tijd aan geliefden, een heerlijk diner of een warm liefdesbad. Geld: Uw pessimisme over geldzaken verdwijnt. Uw vertrouwen wordt hersteld. U hebt de nodige aanpassingen gedaan en zo verdwijnen de lasten. Gezondheid: Het vervullen van verlangens veraangenaamt uw leven. Waardeer klein geluk. Dat kan meer dan voldoende zijn om een glimlach op uw gezicht te toveren.

STEENBOK
Liefde: Bedenk hoe u de beste liefdespartner ooit kunt zijn of worden. Doe wat mogelijk is in een relatie met een speciaal persoon. Dat is de eerste stap naar intimiteit. Geld: Al uw organisatorische en financiële talenten worden sterker. Dat duidt op persoonlijke macht en status. Zorg wel dat u niet zakelijk overkomt. Gezondheid: De kerstgedachte brengt u in een spirituele stemming. U krijgt inzicht en het gaat erom dat u die nu in uw lichaam in de praktijk brengt.

WATERMAN
Liefde: U bent normaliter nuchter over uw verleden, maar nu kijkt u daar melancholiek op terug. Geniet van die wandeling langs de laan van vervlogen momenten. Vergeet niet op tijd terug te keren. Geld: Belemmeringen in uw geldpositie lossen op, waardoor u een periode van voorspoed tegemoet gaat, vooropgesteld dat u er hard voor blijft werken. Gezondheid: Uw fysieke toestand laat weinig te wensen over en mocht u toch verbetering willen, dan is een goede nachtrust uw medicijn.

VISSEN
Liefde: Uw drukke leven heeft een weerslag op uw liefdesleven. Werk en romantiek kunnen samensmelten en u bekijkt iemand met andere ogen. Geld: Uw agenda geeft u weinig ruimte. U voelt zich als een jongleur die allerlei ballen in de lucht moet houden. De beste oplossing is een paar afspraken uit te stellen. Gezondheid: Laat u vooral niet opjutten en doe de lastigste karweitjes het eerst om de druk te verlichten en tijd over te houden voor gezellige activiteiten. 

Reacties