×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jandino krijgt heel 'speciaal' gerecht in restaurant

08.12.2017 -

Jandino Asporaat krijgt een wel heel bijzonder gerecht aangeboden in een restaurant waar hij uiteten was. 'Zou jij dit durven?', schrijft hij bij de video.


'Zou jij dit durven? Ik hou van kip, maar er zijn grenzen', schrijft hij bij de video waarin de twee heren kippenpoten aangeboden krijgen.

'Moet eerlijk zeggen dat het eten daar zo lekker is, maar gisteren boden ze ons gratis een Surinaamse delicatesse aan: Fow'ru Futu. Ik wil gewoon even tegen al mijn Surinamers zeggen, jullie hebben die reclameslogan 'Kip het meest veelzijdige stukje vlees' echt te letterlijk genomen...', grapt hij.

Zijn vriend probeert vervolgens een stukje waarop Jandino in lachen uitbarst: 'Sergio voelde zich als Surinamer verplicht om het te proberen maar dat liep niet goed af', besluit hij.

Foto: © Reni van Maren

Reacties