×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon stelt keuze bruidegom uit

07.12.2017 -

Het lukt Gordon maar niet om een keuze te maken tussen de twee potentiële echtgenoten Rogier en Manuel. Wordt het de bedeesde horeca-ondernemer en bakfietsvader Rogier of de ondeugende Italiaanse steward Manuel die hij volgende week een ring om de vinger schuift?


In de op een na laatste aflevering van Gordon gaat trouwen…maar met wie? leerde Gordon de twee totaal verschillende mannen beter kennen in zijn geliefde Zuid-Afrika. Gordon ging met de mannen paragliden en maakte een helikoptervlucht met Manuel, maar het lukte hem daarna niet de knoop door te hakken en een definitieve keuze te maken.

Gordon heeft moeite met het kiezen van zijn bruidegom. Kiest hij voor een bestaan in rustig vaarwater met horeca-ondernemer Rogier of voor het avontuur met de knappe en steward uit Rome die daarnaast ook nog banketbakker is?

“Het was een tocht van emoties, een rollercoaster wat ik heb meegemaakt”, zei Gordon in de voorlaatste aflevering. ‘’Ik heb nog nooit zoveel gejankt als in dit programma.”

Op de vraag met wie Gordon gaat trouwen kwam donderdag nog geen antwoord. Gordon: “Is het Manuel die mij de ondeugende jongen laat zijn of Rogier die mij stabiliteit geeft? Ik ben er nog steeds niet uit.”

“Ik vind je een geweldig mens’’, zei Gordon tegen de zenuwachtige Manuel. ‘’We hebben enorm vveel gemeen. Je geeft me energie. Maar ik wil ook iemand die stabiel. Is. Toch kan ik je niet loslaten. Dus ik wil dat je blijft.”

Tegen de al even gespannen Rogier zei Gordon: ‘’Dit is een ongelooflijke trip. Die gaan we nooit vergeten. Ik vind je een wereldvent, superlief. Ik had niet verwacht dat ik jou zo leuk zou vinden. Ik dacht in het begin dat je mijn type niet was. Straks sneeuw ik je helemaal onder, want in gezelschap ben je wat stil. Volgens mij is dit het allermoeilijkste wat ik ooit gedaan heb op televisie. Ik moet een keuze maken. Maar ik ga nog niet kiezen. Ik kan het niet.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties