×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Mayer maakt het goed na operatie

07.12.2017 -

Het gaat goed met John Mayer na zijn blindedarmoperatie. De singer-songwriter is erg opgewekt, vertelt zijn manager aan People.


Mayer was in New Orleans voor een optreden met de band Dead & Company toen hij met een acute blindedarmontsteking in het ziekenhuis werd opgenomen. 'John Mayer is herstellende van de spoedoperatie die hij gisteren onderging en is in een goed humeur', schrijft de band Dead & Company op Facebook.

Naast het concert dat Mayer met de band woensdag in New Orleans zou geven zijn ook de optredens op 7 december in Orlando en op 8 december in Sunrise uitgesteld. De band laat weten spoedig met informatie te komen over de nieuwe data.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties