×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Claudia de Breij brengt emotionele hommage aan Anne Faber

06.12.2017 -

Claudia de Breij heeft een lied geschreven en ten gehore gebracht over de vermoorde Anne Faber. Anne werkte in het theater waar Claudia die avond moest optreden. En daarom besloot de cabaretière een emotioneel lied voor haar te zingen. Geen droog oog in de zaal...


In de laatste aflevering van het programma Volle Zalen staat de cabaretière Claudia de Breij centraal. In deze aflevering is te zien dat zij een emotioneel lied ten gehore brengt voor de vermoorde Anne Faber. Dit omdat ze met haar show optreedt in Het Huis in Utrecht, het theater waar Anne werkte.

'Dat heb je niet vaak, dat een nummer zich zo aan je opdringt', vertelt ze tegen presentator Cornald Maas. Het idee voor het lied kwam naar boven omdat bleek dat Anne kaarten had gereserveerd voor haarzelf en een aantal naasten: 'En nu is zij er natuurlijk niet en samen met haar een aantal naasten van haar ook niet, maar ook een aantal mensen die van haar gehouden hebben wel. Dat komt toch wel binnen dan', vertelt ze.

Bekijk het fragment vooral even terug. Het is te zien vanaf de 20 minuten. 

 
(Still video)

Foto: © Reni van Maren

Reacties